WAT IS    WAT DOET    WAAR IS    WAT KOST    WIE IS    SAMENWERKING    CONTACT MET

WIE IS BEIJZONDER WELKOM? Het gezicht achter Beijzonder Welkom.

Mijn naam is Conny de Beij en als leerling ziekenverzorgende ben ik op mijn 17e gestart in het verpleeghuis Het Zonnehuis in Amstelveen.

Mijn interesse werd gewekt door de manier waarop er met mensen wordt gewerkt, en met mensen wordt omgegaan. Zelf heb ik altijd tijdens de dienstverlening gedacht zou ik dit ook zo voor mijn ouders doen?

 

Na het behalen van mijn diploma ziekenverzorgende ben ik mij verder gaan ontwikkelen in een woonvoorziening voor lichamelijk gehandicapten, Amstelrade in Amstelveen.

In deze woonvoorziening heb ik met heel veel plezier gewerkt en vooral geleerd welke mogelijkheden er nog wel zijn als je een beperking hebt. De managementopleiding middenkader in de gezondheidszorg heb ik in deze periode met succes afgesloten.

Als zorgcoördinator waren o.a mijn taken, het plannen en organiseren, het aansturen en motiveren van de teamleden en het bewaken van de kwaliteit van zorg. Dit heb ik met veel enthousiasme en plezier gedaan, maar na 8 jaar heb ik afscheid genomen van deze woonvoorziening, om meer thuis te kunnen zijn en te kunnen zorgen voor mijn eigen kinderen.

 

Tijdens het opgroeien van mijn 2 kinderen heb ik gewerkt in de thuiszorg. Thuis bij mensen zorg bieden is een hele andere ervaring dan bij mensen die in een instelling verblijven. Je leert op een andere manier de mensen maar ook jezelf kennen en probeert je zoveel mogelijk aan te passen aan de situatie en wensen van de persoon die zorg nodig heeft.

 

Bij het naar school gaan van mijn kinderen was er voor mij weer meer tijd en ruimte om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. In Het Hoge Heem in Uithoorn heb ik de opleiding tot praktijkopleider gevolgd. Mijn eigen opgedane kennis en ervaring heb ik over kunnen brengen aan vele leerlingen en stagiaires.

 

In woonzorgcentrum de Venser in Amsterdam Zuid-Oost heb ik de afgelopen vijf jaar gewerkt als praktijkopleider, teamleider en projectleider van de organisatie van zelforganiserende teams. In deze periode heb ik de opleiding Opleidingskunde met succes afgesloten.

 

Het project waaraan ik werkte was afgerond en de wens om zelfstandig te kunnen werken en mijn eigen beslissingen te kunnen nemen, zijn voor mij het moment geweest om al mijn opgedane kennis en ervaring in de diverse functies te bundelen om zelfstandig in de zorg verder te gaan.

 

De toename van het aantal mensen dementie, de vele eenzame ouderen in ons land, en het overheidsbeleid dat aangeeft dat mensen zo lang mogelijk thuis moeten blijven wonen, heeft mij doen besluiten om hierin iets voor een ander te willen betekenen.

Daarnaast wil ik mijn kennis en ervaring rondom de  verzorging van mensen met dementie inzetten, om de gast en zijn familie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

 

Kennis en ervaring rondom de  verzorging van mensen met dementie en zijn of haar familie, priv√© ervaring rondom de verzorging van mensen met dementie.

Ook de vele eenzame ouderen in ons land, en het overheidsbeleid dat aangeeft dat mensen zo lang mogelijk thuis moeten blijven wonen, heeft mij doen besluiten om hierin iets voor de ander te willen betekenen.

 

Contact gegevens:

 

Dagbesteding Beijzonder Welkom

Nieuwveenseweg 49

2421 LB  Nieuwkoop

 

Voor meer informatie of vragen

kunt u contact opnemen met:

Conny de Beij

telefoon 06 -  24 17 34 17

e-mail info@beijzonderwelkom.nl

 

www.facebook.com/beijzonderwelkom

 

Beijzonder Welkom is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.