De Beijzonder Welkom gasten genieten van fantastisch optreden van The Sandboots


Door • Nieuwkoops.nl • donderdag 12 oktober 2023 om 12:46

Naar aanleiding van de Nieuwkoop Actief Weken organiseerde Beijzonder Welkom in samenwerking met Newhouse Logies een dansfeest op woensdag 4 oktober. De country linedanceclub The Sandboots uit Langeraar heeft er voor gezorgd dat alle gasten met heel veel plezier kunnen terugkijken op een zeer geslaagd ochtend.

Al ruim vier jaar werkt Conny de Beij met veel plezier en passie in haar kleinschalige dagbesteding woning aan de Nieuwveenseweg 49. Bij Beijzonder Welkom worden de dagelijkse bezigheden afgestemd op de wensen van de gasten. Er wordt gekeken naar wat de gasten kunnen en wat ze graag willen doen. Elke dag moet een feestje zijn.

Connie heeft The Sandboots benaderd met het verzoek een dansoptreden te verzorgen in de Serre Newhouse Logies, gelegen naast de Landkruidenier, een mooie en gezellige boerderijwinkel aan de Nieuwveenseweg 102. Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie of thee met een heerlijke stroopwafel, aangeboden door Newhouse Logies. Al bij de eerste muziek, waarop de Sandbootsleden dansten, werd er door alle aanwezigen meegeklapt op de gezellige countrymuziek. En sommigen deden al gauw een dansje mee.

Een van de gasten vertelde dat hij nooit wilde dansen, maar nu hij het wel gedaan had, zei hij dat hij het leuk vond. Ter afsluiting van de ochtend werd door de DJ van The Sandboots, een “Gouwe Ouwe” gedraaid, namelijk Let’s Twist Again van Chubby Checker. Niet alleen de linedancers, maar ook alle bezoekers, personeel en vrijwilligers waren op dit nummer enthousiast aan het dansen. En zo kwam er al twistend een eind aan een super gezellige morgen.

Op zondag 22 oktober organiseert The Sandboots weer een vrije dansmiddag in Partycentrum Parola. Daar kan van 13.30 uur tot 17.30 uur gedanst worden op ingediende verzoekjes. Entree is € 5,– p.p. Bel voor info over the Sandboots 06 0613510890 of kijk op www.facebook.com/thesandboots.