Zeer geslaagde Winterfair bij Beijzonder Welkom en Inversa!!

Afgelopen zaterdag was de inmiddels bij vele bekende Winterfair aan de Nieuwveenseweg 49 in Nieuwkoop.

Samen met Inversa en de inzet van de vele vrijwilligers heeft Beijzonder Welkom deze dag georganiseerd. We hebben genoten van de geweldige opkomst, de gezelligheid en warme sfeer ondanks de enkele regenbuien.

Het rad van avontuur, de ondernemers uit de regio die hun producten verkochten, de ruilbeurs ,de eigen gemaakte houtwerken en kadootjes, de oliebollen en verse bloemen zorgde ervoor dat er voor iedereen wel iets leuks was om te kopen. 

Met al deze aankopen is een prachtig bedrag bij elkaar gespaard voor de aanschaf van de nieuwe duo fiets voor Bijzonder Welkom! Heel veel dank daarvoor!!

Inversa gebruikt hun opbrengst voor de aanleg van glasvezel.

We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen op onze Winterfair.

Tot volgend jaar!!

 

ZATERDAG 25 NOVEMBER 2023

10.00 UUR 16.00 UUR NIEUWVEENSEWEG 49, 2421 LB NIEUWKOOP

Stichting Inversa en dagbesteding Beijzonder Welkom organiseren weer de jaarlijkse winterfair. De bewoners van Inversa en de gasten bij Beijzonder Welkom hebben weer hard gewerkt aan het maken van diverse creatieve werken voor de verkoop. Hierbij kunt u denken aan producten van hout, kaarten en kerstdecoratie. Daarnaast zijn er diverse kramen van lokale ondernemers en vinden er verschillende muziekoptredens plaats. Er is ook een rommelmarkt, een loterij, een rad van avontuur met leuke prijzen en de verkoop van vers gebakken oliebollen en pannenkoeken! Beijzonder Welkom besteedt de opbrengst van deze dag aan een nieuwe duo-fiets. Inversa besteedt de opbrengst aan glasvezel voor de bewoners.

We verwelkomen u graag bij ons op de winterfair! www.inversa.nl www.beijzonderwelkom.nl

RUILBEURS JUMBO PLAATJES TIJDENS WINTER FAIR BIJ BEIJZONDER WELKOM

Op zaterdag 25 November is er weer de jaarlijkse Winter Fair bij Beijzonder Welkom aan de Nieuwveenseweg 49 in Nieuwkoop.
Deze Winter Fair is vanaf 10.000 uur tot 16.00 uur.
Tijdens deze Winter Fair is er ook een ruilbeurs voor de Jumbo plaatjes:
‘Nieuwkoop een reis door de tijd ‘.
Mocht uw boek nog niet compleet zijn dan bent u van harte welkom
op de ruilbeurs en uiteraard ook op de Winter Fair, waar dit jaar ook een oliebollenkraam aanwezig zal zijn !